Jaago jõulukohvik on 17. detsembril!



17. detsembril, jõulueelsel advendipühapäeval, ootab Jaago talu pererahvas kõiki koogile ja kohvile, kingiõpitubadesse ja loperguste laulude õhtule, sest just siis avab käsitöömajas uksed meie
VÄIKE JÕULUNE ÜHEPÄEVAKOHVIK.
Jõulumeeleolu otsimiseks ja leidmiseks on see parim paik, sest meil seda jagub ning pakume lahkelt teistelegi. Selle aasta jõulud ja kohvik on meie jaoks iseäranis erilised, sest talus askeldab (loe: tukub) üks lisapäkapikk: novembris sündinud pesamuna Joolep.
Kohviku menüüsse kuuluvad mitmesugused maitsenaudingud piimavahuga kohvijookidest ja kookidest toekamate kõhutäiteni välja. Viimasel minutil ärganud päkapikkude jaoks oleme ette valmistanud lausa kaks kingiõpituba ning loperguste laulude õhtul teeb muusikat perepoeg Johan. Õues lõõmab tulepada, mille ääres on mõnus varbaid soojendada ja soodsate olude korral saab end lõbustada saanisõiduga. Avatud on jõulupood.

Jõulukohviku ajakava
11.00 Avame uksed
13.00 Kingiõpituba
15.00 Loperguste laulude õhtu: kitarrimuusikat teeb Johan
16.00 Kingiõpituba
18.00 Loperguste laulude õhtu: kitarrimuusikat teeb Johan

Kui soovid kindel olla, et sinu seltskonna jaoks on kohvikulaua taga sulle sobival ajal ruumi, helista või kirjuta ja anna endast juba ette märku, siis teame valmis seada. Telefoninumber on 5297919, e-kirja-aadress ikka jaagotalu@gmail.com.
Peatse kohtumiseni!

Kommentaarid