Teeme kiviaia ära!



6. mail on Eesti traditsiooniline talgupäev, mille käigus tehakse ära hulk häid asju. Nii ka meie, juba mitu aastat ühtejutti.
Seekord ehitame kiviaeda. Meil nimelt lösutab sissesõidutee kõrval kivihunnik, vahelduvalt kord suurem, kord väiksem. Aga aed on palju parem kui hunnik ja koos lihtsam kui üksi, niisiis Teeme Ära!
Talgutele tulija saab kiviaia ehitamise selgeks nii teoorias kui praktikas ning omandab oskuse edaspidi elus ettejuhtuvad kivihunnikud ilusateks aedadeks vormistada. Talgutööd hõlmavad veeretamist, tassimist, tõstmist, lükkamist, nügimist, tirimist, tõukamist, tõmbamist ja sikutamist, sekka juhuslikku laadi kaevamist ja rehitsemist. 
Kestliku kiviaia rajamine on meie pere meelest igati sobiv sissejuhatus Eesti peatsele suurele sünnipäevale. Loodame, et Eesti riik püsib sarnaselt meie raud- ja põllukividele jonnakalt aastasadu ning arvame, et korrastatud kiviaed Jaago talu väravas annab juubeliaastale kõvasti väärikust ja pidulikkust juurde. 
Talgulistele pakume head seltsi, uusi oskusi ja teadmisi, väikest kiviteemalist õpituba ning mõnusat kõhutäit talgusööki. Päev kestab Jaago talus 10-16 ja registreeruda saab siin.
Peatseni!




Kommentaarid