Veebiturunduse koolitus Räpina Aianduskoolis


Uus aasta on põnev! Kohe-kohe leiad mind jälle klassi eest, sest sügisel ülikiirelt osalejatega täitunud koolituspäevad Räpina Aianduskoolis tulevad veel korra.
Kui Sinagi mõtled, kuidas oma hobi ettevõtluseks ja lisatuluks muuta ning Facebook, blogi ja fotod enda toodete turundamiseks paremini tööle panna, siis loe allolev läbi ja kohtume pea, eks!
"Veebiturundus väikeettevõtjale" on kolmest osakoolitusest koosnev sari, mille eesmärk on avada väikeettevõtjale sotsiaalmeedia, blogiplatvormide ja vabavaraliste foto- ja pilditöötlusprogrammide võimalused ning näidata, kuidas nende kaudu oma kliendini jõuda. Võid osaleda ainult ühel või teisel teemal või võtta kõik kolm.
Harutame lihtsateks pulkadeks nii Facebooki, blogimise kui ka toodet toetavate fotode pildistamise ja töötlemise enda turundusmaterjalide loomiseks. Koolitus keskendub lihtsatele veebivahenditele. Sa ei vaja tasulisi kujundusprogramme ega spetsiaalseid rakendusi. Asja mõte on teha häid asju mitte kulukate investeeringutega, vaid nende vahenditega, mis Sul juba tõenäoliselt on.  
Põhiline töövorm on praktika. Kõnelen küll, aga kõik teeme päriselt arvutis läbi ka, igaüks ise ja oma ideega. Iga teema raames kohtume kaks korda. Esimesel korral saad teadmised ja oskused, teisel korral annan kodus tehtud tööle individuaalse tagasiside ning tegeleme peenhäälestusega. Kolme koolituse järel oskad oma Facebooki-ettevõtte lehe paremini tööle panna, lood ja haldad blogi, teed ise oma nutitelefoni või peegelkaamera abil paremaid ja asjakohaseimaid tootefotosid, oskad neid vajadusel töödelda ning nende abil reklaame, plakateid ja muid turundusmaterjale luua.
Klassi ees leiad minu- Jaago talu perenaise, praktiku ja iseõppija, kelle jaoks veebiturundus on igapäevarõõm ja -töö. Luban ausalt, et kogu tarkus on sellesama igapäevategevuse käigus omandatud, seega kehtib päriselus, mitte ainult raamatutes.
Registreeruda on kõike lihtsam otse Räpina Aianduskooli kodulehel. Otselingid leiad kohe siit alt.
Facebook kui väikeettevõtja turundustööriist ja müügikanal 9. ja 16. veebruaril
Blogi kui väikeettevõtja turundustööriist ja müügikanal 16. ja 23. märtsil
Fototöötluse alused ja toodet toetav foto väikeettevõtjale 6. ja 13. aprillil
Peatse kohtumiseni?

Kommentaarid