Väike jõulueelne käsitööspaa 2016


Meil siin Jaagol on jõulutunnet jalaga segada. Mitte just kogu aeg, aga novembris-detsembris kindlasti. Eks vist sellepärast, et arrrrmastame jõuluaega ja kõike sellega kaasnevat- karget õue, sooja tuba, hõrgutavaid lõhnu ja käsitöötegusid, mis toovad kapiriiuleile salapäraseid pakke ja pakikesi.
Et seda (tunnet, muidugimõista :)) laiemaltki levitada, korraldame igal aastal Jaago talus

Väikese jõulueelse käsitööspaa. 

Sel aastal leiab see aset teisel advendilaupäeval, 3. detsembril kell 11-19. Meie spaa on päev täis ise tegemist, käsitööd, head toitu, mõnusat seltskonda ja pühademeeleolu. Kõik on oodatud ja kõik saavad hakkama!

Kavast leiad kolm jõulupakisõbralikku tegu: romantilise kell-käevõru, mustrilised metallitööd ja üllatusõpitoa. Lähemalt saad lugeda altpoolt. Kõik tööd sobivad hästi kingiks endale või kallitele ja saavad päeva jooksul valmis. Niisiis on õhtuks muuhulgas kolm pakimuret murtud! Tegemiste alla, peale ja vahele kuuluvad kuumad joogid-koogid, head jutuajamised, Tillu kohviku maitsekas menüü ja jõuluhõnguline maamõnulemine.
Osalemistaks on 35 eurot ning sisaldab kõike vajalikku materjalidest juhendamiseni. Et teaksime sind oodata ja portsu jõulumeeleolu koos muu tarvilisega valmis panna, anna palun oma tulekust teada meiliaadressil jaagotalu@gmail.com või telefonil 529 7919.
Peatse kirjutamise-kohtumiseni!

Kell-käevõru

Meie jõuluspaa kell-käevõru ei ole kuskilt otsast tagasihoidlik ja minimalistlik. Kella käevõruks vormistamisel lähevad käiku nahk, tekstiilid, pitsid, pärlid ja helmed. Tulemuseks on pilkupüüdev ehe, millest on üsna võimatu mööda vaadata. Tõeline maiuspala glamuuritaridele, shabby-austajaile ja romantikutele ;).

Mustritega metallitööd
Kes oleks võinud arvata, et metalli saab töödelda ka küünalde, kääride ja pastakaga? No aga saab! Taaskasutuse korras valmivad metallilehest pilkupüüdvad küünlajalad, salvrõtirõngad ja ehtekarbid.

Üllatusõpituba
Selge see, et üks hea üllatus on miski, mille kohta keegi midagi ei tea. Nii ka seekord. Luban aga, et tegu sobib hästi kingipakki ja nokitsemismuskli võiks ka valmis panna, no nii igaks juhuks ;)

Kommentaarid