Teeme üheskoos Ära! Jaago talu kohupiimavärvitalgud 7. mail

Njaahaaa, kevad siutsub, vuriseb, lörtsub ja lõhnab vääramatu jõuga ning hea kujutlusvõime korral on suve karvaseid kõrvad kogu selle virrvarri tagant pisut juba paista.  Meie siin Jaagol mõtleme küll juba suve peale. Osalt sellepärast, et väga ootame, osalt sellepärast, et suveplaanid on meil senisest kopsakamad. Plaanime ühepäevakohvikuid ja laagreid ja põnevaid õpitubasid ja ... ühesõnaga, hoia silmad lahti ;)
Et aga suveks paremini valmis olla, tahame oma käsitööküüni jälle pisut hubasemaks teha ja sellepärast võtame seekordse 7. mai Teeme Ära talgupäeva raames ette kohupiimavärvi valmistamise ja seinapintseldamise. Parimal juhul saab värvitud kogu käsitööküüni sisemus, aga kindlasti vähemalt allkorrus- õpitubade ruum.
Motivatsioonirosinaks pakume asjaolu, et talgutel osaleja teab edaspidi,
;) milliseid materjale läheb vaja kohupiima- ehk kaseiinvärvi valmistamiseks ja
;) kust neid leida,
;) oskab ise edaspidi seda tüüpi värvi valmistada ning
;) seinale kanda.
Värvime nii krohvi kui puidupindu ning kasutame kaht eri tüüpi värviretsepti.
Niisiis, kui tunned, et sinu kohupiimavärvikogemus jääb õhukeseks, aga tahaks seda kasvatada, tunned puudust rõõmsa seltsi järele või soovid lihtsalt ühtedel toredatel talgutel omagi õla alla panna, siis näeme 7. mail, talgupäeval kell 10.00, ikka Jaagol. Kaasa värvikartmatud rõivad, õhukesed töökindad ja hea tuju. Kohupiimane kõhutäis meilt! Et teaksime oodata, registreeru palun talguveebis, link on siin. Küsimuste korral kirjuta või helista!
Peatse kohtumiseni!

Kommentaarid