Jaago sõprade ring 27. novembril: pärlipusad ja kingipakk

Ma ei tea, kuidas teiega on, aga mina olen juba üsna jõululainel. Veeretan kingimõtteid, mõtlen ja proovin jõulukohvikuks kooke läbi ning loen kohvipausil mõnuga eelmiste aastate jõuluajakirju.  Selle aasta eelviimases Jaago sõprade ringis kiikame seetõttu teema poole, mis ühtlasi jõulukingiks sobib. 
Juba mitu aega tagasi märkasin naaberküla piiga Kadri kõrvade küljes midagi, mille järele kohe endal ka isu tuli. Imearmsaid traadipusakesi, sees kristallikribal, mis õige valgusega sädelust ja sära külvab. Kõige rohkem meeldis mulle see, et erinevalt paljudest omataolistest olid pärlipusad mitte rippuvad, vaid kõrvalesta küljes kinni. Kuklasoengu või ülespandud juustega näevad need lihtsalt üliarmsad välja, poisipeaga on aga hästi mõnusad särtsakad. 
Novott.  Küsisin, kas Kadri oleks nõus Jaagole üheks sõprade ringiks juhendajaks tulema ja armsa inimesena oli ta kohe nõus. Võib-olla ei julgenud ära öelda :). Seega, Kadri seina külge räägitud, jääb nüüd üle ainult asi ära teha. See saab toimuma 27. novembril kell 18.00, ikka Jaagol. Laupäeval läheme temaga koos vajalikku algmaterjali ostma, sestap anna oma osalusest kiirelt teada. 
Purgi sisse läheb seekord 5 eurot ja lisaks kõrvarõngateole kuulub siia juurde see, et pakime tehtu kohe kinkimisvääriliseks. Seega, tegelikult on meil korraga kaks õpituba. Üks, kus valmistame pärlipusakõrvarõngaid ja teine, kus teeme ilusale tööle väärt kinkeümbrise. Kõik valmis, võid tehtud töö rõõmsa südamega väärilisele kingisaajale pidulikult jõulude ajal üle anda. Siinkohal polegi eriti tähtis,  kas saajaks oled Sa ise või keegi Sinu kallitest. 
Et siis kirjutamiseni?





Kommentaarid