Uued saviõdakud algavad 8. oktoobril

Sügis on käes ja minu sõrmed igatahes sügelevad savi järele. Vahest ehk sellepärast, et imeilus suvi jättis keraamikaks vähem aega, kui plaanisin: Aga võib-olla hoopis seepärast, et sügiseti tundub mulle alati, et kõik südant, kõhtu ja varbaid soojendavad joogid nõuavad omtehtud anumaid. No kes seda nüüd nii täpselt teab. Igatahes, SAVIÕDAKUD tulevad jälle. Juba mõne nädala pärast, algusega 8. oktoobril nimelt. Ja siis sealt edasi igal teisel kolmapäeval. Ikka 18.00, ikka Jaagol. Aga nüüd juba UUES käsitööküünis, UUTE valgustite all ja võimalusega oma tööga mitmel laual laiutada. Tore, onju ;)
Meie esimene teema saab mitmekordse palumise ja lunimise tagajärjel olema keraamiline KELL. Ühe korra me seda ju tõepoolest juba tegime. Suure vaimustusega asjaosalistelt ja tulemused olid tõepoolest ülivahvad. Aga seekord proovime jälle tiba teisiti. Suure seinakella asemel pisut väiksema laual seisva sõsaraga. Nii lillelise või täpilise, triibulise või augulise olemisega, kui vähegi suudad välja mõelda. Minult on tehniline tugi (et kell ikka koos seisaks :)), materjalid ja töövahendid, Sinult idee ja teostus. Olen täitsa kindel, et saame ka kõige pöörasema idee tiksuma.
Saviõdakute osalustasu (mis kõike eelnimetatut sisaldab), on 36 eurot (jupikaupa või korraga, kuidas härrad soovivad) kogu kellakursuse eest. Arvatavasti kohtume neljal toredal kolmapäeval, aga vajadusel ka rohkem, täitsa lisatasuta. Ikka niikaua, kui vaja, et kell käima saada.
Nii et siis peatse kohtumiseni! Anna oma osalusest aga kärmelt teada, sest mõned kohad on ausalt öelda juba broneeritud ;)
Tervitades
Inga
P.S Kirjaga kaasas olev kell on pärit veebiaadressilt http://ageoldyoung.blogspot.com/2014/01/if-i-were-rich-woman-clocks.html ja selle autoriks on kellameiter Ian Roberts. Mees oskab kellata, kas pole?
Ikka Inga

Kommentaarid