Saviõdakute uus teema algab 21. märtsil



http://www.eppmaria.ee/
 Kolmapäeval, 21. märtsil kell 18.00 hakkame Jaagol pihta saviõdakute uue ja ühtlasi selle hooaja viimase teemaga: suured vaagnad ja taldrikud. Kõik on oodatud, nii algajad kui edasijõudnud ja et tegu on uue teemaga, pole oluline, kas oled eelmistel kordadel osalenud või ei.
Kirjaga kaasas olev pilt kunagise kursakaaslase Liisu Arro imelisest putukatega vaagnast on sisse vehitud nende kogupereveebilehelt puhtalt selleks, et teis isu tekitada. Sinu tulevase suurtaldriku vorm, väljanägemine, dekoor ja värv on loomulikult Sinu enda otsustada. Mõtete põrgatamiseks viskan õhku sellised märksõnad nagu ovaalne, erikujuline, lokkiv ja lainetav, sangadega, kõrvadega, jalgadega, auklik, roosline, pitsiline, sile, reljeefne, pealekleebitud rooside, liblikate, kasside ja karudega, täpiline, läikiv...... Võimalusi on palupaljupaljupalju ja Sinul tuleb vaid välja mõelda, millist täpselt Sinu kodu vajab. Selle mõttepoja võid juba paberile sirgeldada, siis saame esimesel korral minutitki kaotamata pihta hakata ;)
Kokku kohtame kolm kuni neli korda, ikka üle kahe nädala ning iga osaleja jalutab kevadel minema isetehtud vaagnaga, mis saanud ettepõletuse ning glasuurikihi. Vaagnasaaga osalemistasu on 36 eurot, mille võid jagada endale sobivaiks osajuppideks. Et kogu taldrikutoredusest osa saada, anna osalemissoovist kindlasti Ingale ruttu teada.
Kohtumiseni Jaagol ;)

Kommentaarid