Jaago sõprade ringi sügis algab mosaiigiga 20. oktoobril

Ahoi armsad Jaago sõbrad!
Siit ja sealt olen juba kuulnud hämmeldunud ohkeid, et kas sel aastal Jaago sõprade ringi ei tulegi. Siinkohal saan pidulikult ja rõõmsalt teatada, et "kuuldused meie surmast on enneaegsed ja liialdatud" ning hooaeg saab hakatuse neljapäeval, 20. oktoobril kell 18.00 Jaago talus.

Loodan, et olete oma sügisetoimetustega niikaugel, et kaalikad ja porgandid on keldrisse kantud ning vaim ja sõrmed tubasteks käsitöisteks tegemisteks valmis. Meie siin Jaagol hakkame seega igatahes pihta ja ootame teid kõiki meie seltsi.

Alustame mosaiigist. Teatavasti on mosaiik pisikestest tükikestest ilus pilt. See tähendab, et hakatuseks killustame hunniku keraamilisi plaate, mis ühel või teisel moel ebastandartseteks tunnistatud. Siis sätime neist kokku meelepäraste mustri ja lõpuks kinnitame kogu selle kraami savist lillepotile, vanale lauale, taburetile või muule uut hingamist vajavale mööblitükile. Järgmisel korral tegeleme vuukimise ja viimistlemisega.

Kõik vajalik alates plaatidest ja töövahenditest ja lõpetades segudega on meil siin olemas, Sinu hooleks jääb vaid mosaiiki nõudev ese kaasa võtta. Hästi sobib lillepott, vaagen või muu keraamiline ese, aga proovida võid ka eelmainit mööbliesemetega. Kui Sul mitte miskit ei ole, siis helista, leiame sobiva eseme ;).

Sel hooajal on nii, et kes tuleb, annab sellest teada. Siis tean materjale varuda. Nagu ikka, on lisaks Jaago sõpradele ootadud sõprade sõbrad ja sõprade sõprade sõbrad. Osalemistaks on iga kord 3.50 +materjalid, seekord näiteks kokku 5 eurot (3.50 +1.50). Lisaks käsitööõpetustele pakun kuuma teed ja hääd seltskonda.

Et siis näeme neljaba!

Kirjutamise ja helistamiseni!

Inga

5297919

Kommentaarid