Jaago saviõdakud algavad 19. oktoobril

Hääd savisõbrad!
Ka sel aastal toimuvad igal teisel kolmapäeval Jaagol hubased saviõdakud, mis pühendatud ainuüksi savile, keraamikale, glasuuridele, angoobidele ja kõigele muule keraamikamaailmaga kaasnevale. Saviõdakute ülesehitus on teemapõhine, See tähendab, et kuulutan välja teema, millega järgmised kolme-neli kohtumist tegeleme. Teema lõpuks valmib töö, millega uhkelt koju kõndida ja seda pruukima asuda. Järgmise teemaga võivad liituda juba päris uued inimesed või ka jätkata samad.
Selle sügise esimene teema on kell. Mitte mingi pisike, ikka paras pirakas, näiteks seinale sättimiseks. Üks hää ajanäitaja kulub ju igasse majapidamisse ära, eksole. Lahenduse osas jätan teile äraütlemata vabad käed, aga aitan vajadusel mõtteid arendada ja kavandeid läbi mõelda. Ja siis läheme juba teostuse juurde. Minu suvekell on näiteks selline, nagu pildil näha, nii õitsevad meil karikakrad kodus ka talvel.
Kohtume neljal korral või seni, kuni kell valmis saab :). Esimene kord on 19. oktoobril kell 18.00, ikka Jaagol. Kokku maksab kursus 40 eurot, mille võib tasuda osade kaupa. Siin sees on kõik materjalid ja õpetus, põletused ja viimistlusvahendid, tööriistad ja tööpaik. Tuline tee on pealekauba :)
Kui oled huviline, anna teada. Ühele kursusele mahub mõnusa tegutsemise huvides kuus inimest, sestap anna teada pigem varem kui hiljem. Kui üksi ei julge tulla, räägi sõber seina külge ;)


Kohtumiseni!



Inga

Kommentaarid