Jaago sõprade ring 7. aprillil: maailmatulihtsad lihavõtteolevused


Ahoi armsad Jaago sõbrad!

Neljapäeval, 7. aprillil alustame lihavõtteajaga juba pihta ja töölaua vallutavad jänesed, tibud, kanad, kuked ja muud lihavõtteelukad. Nende tegemiseks olen varunud ühe mõnuspehme elatanud froteehommikumantli (taaskasutus, eksole), toppimismaterjali, peenvillast lõnga ninadeks-silmadeks ja hulgaliselt toredaid lihtsaid lõikeid, kõik huilgamapanevalt armsaid elukaid sisaldavad. Kui Sa ise suur jänesefänn ei ole ja kanu majapidamisse ka lihavõtteajaks laperdama ei taha, siis siin on Sinu võimalus saada juhhuuuobjektiks omaenda mudilasele, lapselapsele, tädipojale või naabriplikale. Ausalt, lihtne nagu ükskordüks, igaüks saab hakkama. Pildil olev jänku valmis päris kiirelt.

Et kogu loomapark päris ühetaoline ei tuleks, siis kleidiriideks võid kaasa võtta mõne toreda kulunud sitsiriide või viledaks kulunud linase käteräti. Romantikainimestele annan vihje: hästi mõjuvad pastelsed, isegi luitunud toonid, siis on Su jänes justkui vanast heast multikast välja hopsanud.

Kõik muu vajalik on siin olemas, kui kodust midagi ei leia, võid tulla ka kaks kätt taskus.

Osalemislusti ja kangavirnas sobramise eest võta kaasa 4.50€. Ja ka seekord palun neil , kes tulla plaanivad, endast enne märku anda ;)

Kohtumiseni Jaagol!

Kommentaarid

  1. Küll kukkus nüüd haledalt välja. Jälgin seda blogi juba mõnda aega. Plaan ühineda on suurem kui võimalused. Kannuteemat lugedes arvasin, et oletegi oma kokkusaamised kolmapäevadele kolinud ja kuna kolmapäev on mulle eriti-võimatu variant, siis jätsin nädalajagu blogi lugemata. Ja nüüd siis jänes. Neljapäeval!! Küll on kahju. Kuna elan teist kaks küla linnapoole, siis passin ikka peale ja äkki kuidagi trehvab, enne kui suvepuhkusele ära lähete. Ja kui peaks tulema jänese-järelkursus, siis tulen küll kohale. Mu kaheaastasele kuluks üks ehe jänes ses plastikumaailmas ära küll. Elen.

    VastaKustuta

Postita kommentaar