Jaago talu käsitöömaja hakatustalgud

Loodame Jaagol väga, et oleme oma tegemistega suutnud teile kõigile südamesse pugeda. Et sel kevadel alustame ise tegemise ja käsitöö pesapaiga ehitustöödega, tahtsime teile teada anda, et kõigil sõpradel on võimalus ka päris ise ühele mõnusale algusele käed külge panna. Teie panus on juba ette väga hinnatud ja meie jaoks jääte hakatajatena Jaagol alati väga erilisteks.
Ootame teid 1. mail, üle-eestilisel talgupäeval, Jaago talu käsitöömaja hakatustalgutele.
Talgutööd seisnevad peaasjalikult tulevase käsitöömaja/praeguse lauda tühjendamises lauamaterjalist, ehitusprahist ja muust varandusest ning taaskasutusse mineva kraami ladustamisest põllule. Päeva jooksul toimub lisaks ohtrale tassimisele kõhu täitmine, ise tegemine ja õhtul saunaline puhtakspesu.
Talgutele palun registreeruda Teeme Ära! kodulehel, kuhu saab ka alloleva lingi kaudu. Võib ka otse mulle kirjutada-helistada ;)http://talgud.teemeara.ee/events/jaago-kaesitoeoetalu-laudamaja-ja-kurista-kuela-kooskaeimispaiga-hakatustalgud
Pihta hakkame kell 10. Osalema olete oodatud ka perekesi. Registreerumisel palun sel juhul kirja panna vaid tegelik talgutel kaasalööja, muidu täidavad lastega hõivatud emmed või issid lihtsalt pakutud 20 kohta ära.
Peatse kohtumiseni!

Kommentaarid