Avatud talude päev Jaago käsitöötalus




23. juulil avab üle Eesti oma väravad ligi 300 talu. Jaago käsitöötalu on ka selle rõõmsa pere liige! Pakume võimalust näha, kuulda ja oma käega katsuda, kuidas käib tänapäeval ühe ebatraditsioonilise talu pidamine ning noore pere elu maal.

Nagu käsitöötalule kohane, saavad külalised osaleda õpitubades ning nautida häid jutuajamisi ja mõnusat seltsi. Et kõht ei nuriseks, sisaldab päev hõrgutavat ühepäevakohvikut hulga kookide, meie moodi piimavahukohve ja taimeteede ning kopsakamate kõhutäitega. Jaago talu perepojad pakuvad oma lemmikmaitseid jäätisekohvikus. Õhtu lõpetuseks on aga üliväga kaasakiskuv ja lustiline tasuta simman Tartu Folklooriklubi Matasa noorte pillimeeste ja piigadega. Päeva täpse ajakava leiad altpoolt.
Vahva, kui annad oma osalemisest FB vahendusel või meilitsi märku, siis teame rohkem koogiportse ja käsitöötarvikuid varuda. 
Peatse kohtumiseni!
Jaago talu pererahvas

10.00-19.00 Jaago talu ühepäevakohvik piimavahukohve, kookide ja toekamate kõhutäidetega. Jutuajamised perenaise ja peremehega, avatud käsitööküün õpitubadega.

TASUTA õpitoad- kõik saavad hakkama!
12.00 Salvrätitehnikas nipitsa :) õpituba- kui tuled, saad teada!
14.00 Shabby- stiilis käevõru õpituba
16.00 Piltmagneti õpituba

17.00 Tartu Folklooriklubi Maatasa meeleolukas simman, samuti tasuta. Tule, kuula ja tantsi!



Kommentaarid