Suvi käima! Hooaja lõpu ja suve alguse piknik jäätisepeo ja täikaga



Nonõndaks. Meil on suvekartul maas, peenrad tehtud ja kurgid-tomatid kasvuhoonesse sisse kolitud. Pisikeselt ja parasjaguselt, ses mõttes et oma pere ja suvekülaliste jagu. Peenramaa sai peale lausa nõnda ilus, et käin seda lihtsalt lusti pärast päevas paar-kolm korda vaatamas. Aga mitte sellest ei tule mu jutt.
Tuleb hoopis sellest, et meie seni osavõttuderohkeim Jaago sõprade ringi ja saviõdagute hooaeg sai otsa ning et lõpupunkt oleks rõõmsameelselt tuntav, korraldame seks puhuks ühe vägeva kõigile avatud
JÄÄTISEPIKNIKU!

Nimelt reede, 2. juuni õhtupoolikul kell 18.00. Koos kõige asjakohase ja juurdekuuluvaga- eelkõige jäätise (pokaalid on viimasel saviõdagul käijail ju omast käest võtta ;)), aga ka pisikese õpitoa ning mõnusa kogukondliku täika ja rohe- ning muiduvahetusega.
Et kõik õnnestuks, varun mina massiivselt eri sorti jäätist ning valmistan ette õpitoa (jääb üllatuseks, aga on kerge shabby-kallakuga suvine ;)). Sinu hooleks jääb kokku pakkida jäätisehuviline kaaskond (lapsed-mehed-lemmikloomad) ning potentsiaalne täikakraam.
Jah, täikakraam, sest seekord ei tule kaup üldse mitte üksnes Jaago talust, vaid kõigilt osavõtjalilt endilt. Niisiis, kui su majapidamises leidub üleliigseid asju või põllupeenrale mahutumata jäänud taimmaterjali, siis võta see kaasa! Sinu otsustada, kas kaupled raha või soodsate vahetuste nimel. Väga on oodatud ka noored alustavad ettevõtjad, s.t lasteletid. Meie omad igatahes lubasid enda putka küll püsti panna. Seega on meie lõpu- ja alguspikniku seekordne korraldus on samavõrd kõigi teha ja annab kindlasti suvealgusele mõnusa hoo sisse. Osalustasu seekord pole, aga ole valmis panustama jäätisekuludesse- luban, et kohvik pakub mitmekesist valikut.
Piknik kestab viimaste püstiseisjateni ning osalemisest etteteatamine väga oodatud, siis tean jäätist varuda!
Peatse kohtumiseni!

Kommentaarid