Jaago sõprade ring 28. aprillil: suvine peaehe


Publiku tungival soovil on ka seekordses Jaago sõprade ringis kordusteema- meie moodi peaehe. Pildile vaadates on muidugi selge ka, et just sedasorti haldjalikud ehted kuuluvadki peatse suve, mõnusate sumedate õhtute, päikeseloojangute ja pidude juurde. Kohe pihta hakates jõuad nendega varustada kogu pere daamid, suurtest väikesteni välja ning ühtlasi suve enda jaoks juba praegu mõttes käima tõmmata. Puudriroosa tooni asemele võid vabalt kujutleda ka kreemikasvalge, halli või helesinise, aga miks mitte ka dramaatilise musta ja punase.


Saan juba ette kinnitada, et tegu on teemaga, mis toob kaasa kordades rohkem toredaid emotsioone kui ainult ühe kohtumise jagu- kõigepealt mõnusa õhtu peale ette mõeldes, siis kohapeal seltskonda ja tegutsemisrõõmu nautides ning lõpuks peaehet kandes ja komplimente ning häid sõnu vastu võttes. Lisaks ehte-õpikale käime nii teoorias kui praktikas läbi ka mõned mõnusamad kandmisvõtted nii lühikestele, pikkadele kui ka pisikeste piigade juustele.


Kõik ehte valmistamiseks vajalik on meil olemas, peavõrust-kangastest-pärlitest-sulgedest hea seltskonna ja kuuma teeni välja. Kui sul on kodus olemas mõnusad käepärased teravad käärid, millega oled harjunud toimetama, võid need küll kotti pista, lõikumist tuleb omajagu. Osalemistaks on 10 eurot, ette registreerimine ikka oodatud. Algus nagu ikka, 18.00!
Peatse kirjutamise-kohtumiseni!


Kommentaarid